(foto: KRO-NCRV)

 

DALFSEN – In de nieuwe dagelijkse KRO-NCRV televisieserie Doe Alsof Je Thuis Bent maken vanavond Bob en Cathelijn Radstake en dochter Lelie uit Dalfsen hun opwachting. In het NPO-programma wisselen de deelnemende huishoudens met een ander gezin van woning en nemen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes over. Het heeft dus iets meer om het lijf dan een simpele huizenruil.

De Dalfsenaren verbleven een week lang in een villa in Griekse stijl in Hillegom terwijl de inwoners van de bollenstreek zich zelfvoorzienend moesten zien te redden in een boshut. Voor beide partijen was het wennen geblazen. Grootste struikelblok voor Bob? Het ontbreken van een vuurplaats.

Doe Alsof Je Thuis Bent is op werkdagen vanaf 19.25 uur te zien op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in