DE LICHTMIS – Een grote rookwolk aan de horizon gezien? Dat kan kloppen. Er woedde woensdagmiddag een uitslaande brand in het wegrestaurant bij het buurtschap De Lichtmis aan de A28. Rond kwart over drie werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Het restaurant dat al 125 jaar door de familie Huisman werd bestierd, ging volledig in vlammen op.
Brandweerkorpsen uit Zwolle en wijde omgeving verleenden assistentie bij de bestrijding. De afritten in de richting van Nieuwleusen en Zwolle waren korte tijd afgesloten. Over de oorzaak van de brand kon woordvoerder Jan Wittenberg van de Veiligheidsregio IJsselland nog niks zeggen.

Onderstaande fillmlink werd aangeleverd door een automobilist.

 

D21EB0BB-B7CA-4351-AABC-BA2B2D417710

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in