(afbeelding Vechtdal FM)

 

VECHTDAL / SALLAND – Met ‘One’ van Metallica werd zondagavond de tweede editie van de Luttenbergse Top-700 afgesloten. Het nummer uit 1988 werd overigens pas in 1994 – mede dankzij de eerste videoclip van de Amerikaanse band – een hit in ons land.

De Top-700 begon woensdag en werd live uitgezonden door Vechtdal FM. Op gezette tijden was de livestream te zien via het televisiekanaal van VechtdalLeeft TV. Namens de lokale radiozender presenteerden Tom La Maitre, Rens Turk, Rick Malipaard, Arnold Compagner, Tijmen Horstman, Bryan Woertman, Jeroen Koggel en Erik van den Berg mee. Kaylee Groen deed verslag van de buitenactiviteiten zoals het touwtrekken en nam samen met Tom La Maitre deel aan het NK gat graven.

De eerste editie van de Top-700 vond plaats in 2018 ter ere van het 700-jarig bestaan van het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in