Lois, de jongste gelegenheid-presentatrice van Vechtdal FM (eigen foto’s)

 

VECHTDAL / SALLAND – Het luister- en kijkpubliek in het Vechtdal en Salland blijkt massaal af te stemmen op de Luttenbergse Top-700 die woensdagochtend begon. In de tijdelijke studio in gemeenschapscentrum Elckerlyc regent het Whats-App-berichten en e-mails. Tot en met zondag presenteert het puikje van de deejay’s uit Luttenberg en omstreken de tweede editie van het muzikale feestje. Dat gebeurt alle dagen van 09.00 tot 23.00 uur live vanuit het dorpshuis in Luttenberg. 


Vijf dagen lang komen de 700 beste muzieknummers ooit voorbij, bijeen gestemd door inwoners van het vechtdal en Salland. Die laten de presentatoren van onder meer Vechtdal FM vergezeld gaan met prachtige persoonlijke verhalen, achtergrondinformatie, anekdotes, prijsvragen en gastoptredens.

Meeluisteren kan via Vechtdal FM en de website van de Luttenbergse Top-700. Maar wil je het echt meebeleven, kom dan naar het dorpshuis en laat de emotie van de muziek op anderhalve meter afstand van je buurvrouw of buurman op je inwerken via de speakers en het grote scherm. Arnold Compagner, Rick Malipaard, Rens Turk. Tijmen Horstman en Bryan Woertman, Tom La Maitre, Jeroen Koggel en Erik van den Berg presenteren mee namens Vechtdal FM.

Op het naast het dorpshuis gelegen weiland, waar ook de ruim opgezette kermis staat, werden allerhande spekken gespeeld, zoals ‘vogel gooien’. Kaylee Groen deed daarvan verslag. Ook werd er gestreden om het NK gat graven. Vorig jaar stokte de rolmaat bij 255 centimeter. De uitslag van dit jaar laat nog op zich wachten.

Live

De 2e editie van de Luttenbergse Top 700

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in