(afbeelding: Luttenbergse Top-700)

 

VECHTDAL / SALLAND – Het puikje van de deejay’s uit Luttenberg en omstreken presenteert tot en met zondag 9 augustus de tweede editie van de Luttenbergse Top-700. Dat gebeurt alle dagen van 09.00 tot 23.00 uur live vanuit gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg. Woensdagochtend, kort na het nieuwsbulletin van negen uur, werd de aftrap gegeven.

Vijf dagen lang komen de 700 beste muzieknummers ooit voorbij. Die laten de presentatoren van onder meer Vechtdal FM vergezeld gaan met prachtige persoonlijke verhalen, achtergrondinformatie, anekdotes, prijsvragen en gastoptredens.

Meeluisteren kan via Vechtdal FM en de website van de Luttenbergse Top-700. Maar wil je het echt meebeleven, kom dan naar het dorpshuis en laat de emotie van de muziek op anderhalve meter afstand van je buurvrouw of buurman op je inwerken via de speakers en het grote scherm. De livestream wordt verzorgd door audio visueel bedrijf Groote Schaarsberg uit Raalte.

Arnold Compagner, Rick Malipaard, Rens Turk. Tijmen Horstman en Bryan Woertman, Tom La Maitre, Jeroen Koggel en Erik van den Berg presenteren mee namens Vechtdal FM.

Live

De 2e editie van de Luttenbergse Top 700

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in