Roze Dames Lingerie neemt afscheid met advies en mega-kortingen (eigen foto)

 

DALFSEN – Sacha de Vries en Mirjam Roossink verruilen de lingerie voor de brasserie. Na 11 mooie jaren in de Bloemendalstraat besloten de twee gezichten van Roze Dames Lingerie dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Dat wordt brasserie De Zeven Deugden bij de Blauwe Bogenbrug, eigendom van Marco, de man van Sacha. Eind volgende week gaat de deur van de winkel definitief dicht. Corona gaf het laatste zetje.

In die 11 jaar groeide Roze Dames Lingerie uit tot een begrip in Dalfsen en verre omstreken. Maatwerk, op het lijf geschreven ondergoed, daar waren de dames goed in. Hun klantenkring is omvangrijk, maar de marges zijn klein. Herhaaldelijk vroeg man Marco aan Sacha of ze er niet voor voelde om in De Zeven Deugden aan de slag te gaan. Uiteindelijk was het de corona-pandemie die de doorslag gaf. De dames kijken met veel plezier terug op de afgelopen jaren en zien uit naar hun nieuwe werkkring: de brasserie.

Het winkelpand van Roze Dames Lingerie is eigendom en krijgt een woonbestemming. Sacha’s vader gaat er wonen. De bankjes staan er al.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in