De ingeslagen ruit bij Primera in Dalfsen (foto: politie Ommen)

 

DALFSEN / OMMEN – In een tijdsbestek van nog geen half uur tijd is in de nacht van dinsdag op woensdag een snelkraak gepleegd bij gemakswinkel Primera in zowel Dalfsen als Ommen. In beide gevallen verdween een onbekende hoeveelheid rookwaar.

In Dalfsen sloegen rond 02.42 uur drie mannen de ruit van de deur van de Primera in de Dalfser Prinsenstraat aan diggelen en sloegen hun slag. Getuigen zagen het drietal wegrijden in een Kia Picanto. Het was hen duidelijk alleen om de rookwaren te doen, want een rek met Apple-producten lieten ze ongemoeid. Rond 03.10 uur werd bij de Primera aan de Gasthuisstraat in Ommen hetzelfde kunstje vertoond. Ook daar sneuvelde een ruit en ook daar werden tabaksartikelen meegenomen. Of het om dezelfde daders gaat kon de politie niet zeggen.

Tips? Bel dan 09008844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in