(foto: OVshop.nl)

 

DALFSEN / ZWOLLE – Wie gewend is om met de trein van Dalfsen naar Zwolle en vice versa te pendelen, moet voor de periode van zaterdag 1 tot en met maandag 3 augustus een alternatief bedenken of genoegen nemen met de bus. Die rijdt namelijk wel, maar doet er langer over. Aan het spoor tussen Dalfsen en de provinciehoofdstad worden werkzaamheden verricht en daarom zet Arriva bussen in.

Wie besluit de bus te nemen heeft een geldig vervoerbewijs nodig, bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Men moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In tegenstelling tot de trein kan men in de bus geen fiets meenemen. En ja, ook in de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in