(foto: Johan Bokma Fotografie)

 

DALFSEN – Het horen en zien van zo’n veertig roffelende V-twins bij brasserie De Zeven Deugden aan de Rondweg deed Wim Bosch wel wat. Zijn grijns van oor tot oor sprak boekdelen. De Dalfser organisator van de rondrit van de Yamaha Wildstar-motorclub ontving zijn kompanen zondagochtend met koffie en appeltaart en startte daarna zijn voor de gelegenheid extra gepoetste Japanner om aansluitend met zijn clubgenoten door het Sallandse landschap te toeren. Ook over de afsluiting had niemand klachten. De ontvangst bij Bikers Café Calluna in Ommen was allerhartelijkst.

De Yamaha Wildstar-motorclub bestaat uit enthousiaste liefhebbers uit Nederland en België die graag op hun Wild Star, Royal Star, Drag Star, Midnight, RoadStar of Warrior rijden. Kenmerkend voor deze 2 cilinder motoren is dat de cilinders in V-vorm staan. Het motto van de club is vrijheid, blijheid. Samen lol maken en het delen van een fantastische hobby staan centraal. Men komt elkaar tegen tijdens treffens, ride-outs en clubactiviteiten en gaat ook de landsgrenzen over om gelijkgestemden te ontmoeten.

Volgend jaar mei viert de club het 20-jarig jubileum. Dat gebeurt bij manege Kleine-Oever in Balkbrug. Yamaha V-twin liefhebbers uit heel Europa komen dan richting het Vechtdal.

 

(foto’s: Johan Bokma Fotografie)

   

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in