Jan (links) en Harold van Leussen (foto: Van Leussen)

 

DALFSEN / RAALTE – Menig garagebedrijf kan het nog maar net bolwerken, zo niet autobedrijf Van Leussen met vestigingen in Dalfsen, Ommen en Zwolle. Met de inlijving van Morrenhof in Raalte, één van de eerste Toyota-dealers in ons land, kiest het bedrijf met merken als Toyota, Lexus en Ford juist voor schaalvergroting. Volgens directeur Harold van Leussen past dat bij de bedrijfsstrategie en is het goed voor de klantenbinding in de regio.

De 9 personeelsleden van Morrenhof behouden hun baan. Oprichter Jan van Leussen begon ooit in een klein houten schuurtje in Dalfsen en bouwde zijn onderneming in de loop der tijd uit. Het is een gemoedelijk familiebedrijf waar werknemers graag werken en klanten al veertig jaar of langer komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in