(afbeelding: Partij voor de Toekomst)

 

 

OVERIJSSEL – In navolging van het samengaan van de Tweede Kamer-partijen GO van Henk Otten en de Partij voor de Toekomst van Henk Krol hebben ook de fracties in de Overijsselse Staten toenadering tot elkaar gezocht. Fred Kerkhof uit Tuk en Chilion Snoek uit Balkbrug hebben elk één zetel en gaan samen verder als tweemansfractie voor de Partij voor de Toekomst. Achterliggende gedachte is dat de kiezers splinterpartijen zo langzamerhand beu zijn.

De dertigjarige Chilion Snoek gaat voor drie keer is scheepsrecht. Via Forum voor Democratie maakte hij zijn opwachting in de provinciale politiek. Omdat hij zich niet kon vinden in bepaalde standpunten stapte hij na verloop van tijd over naar partij GO. Hij zet zijn politieke loopbaan voort bij de Partij voor de Toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in