(eigen foto)

NIEUWLEUSEN – In het programma Van Streek spraken Erik van den Berg en Rob Nievaart met Margret Ester uit Gramsbergen van Stichting TaalCultuur die asielzoekers en statushouders onder meer de Nederlandse cultuur leert kennen. Waarom? De inburgeringscursus alleen schiet op dat vlak echt te kort. De site van TaalCultuur is overigens gebouwd door de Perzische Manovchehr Tizkhan. Ook Marieke Sportel, projectleider van Geestelijke Verzorging Thuis Overijssel, kwam in de uitzending. Zij sprak over levensvragen in een tijd waarin mensen langer thuis wonen en minder naar de kerk gaan. Terugluisteren kan hieronder.

Margret Ester uit Gramsbergen van Stichting TaalCultuur

 

Marieke Sportel, projectleider van Geestelijke Verzorging Thuis Overijssel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in