(aangeleverde afbeelding)

 

DALFSEN – Wie tussen de acht en twaalf jaar oud is en het wel wat lijkt om een echte theatervoorstelling te maken, kan van 3 tot en met 7 augustus terecht in theater De Stoomfabriek. Het idee komt uit de koker van Jeugdtheaterschool Xapp, het Dalfser theater en de bibliotheek Dalfsen.

De begeleiding is in handen van twee ervaren theaterdocenten. Naast het oefenen voor de voorstelling staan er ook andere activiteiten op het programma die plaatsvinden in het theater zelf en de creatieve werkplaats van de bibliotheek. Zo leert iedereen elkaar goed kennen, best belangrijk als je samen op het podium staat.

Omdat het initiatief wordt gesubsidieerd door de gemeente Dalfsen en gesponsord door lokale bedrijven, kost deelname slechts 75 euro per persoon.

 Kijk voor meer informatie en opgave op www.theaterdestoomfabriek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in