(foto: VechtdalLeeft TV)

 

 

NIEUWLEUSEN – Directeur Jan Maarten Veurink van Theater de Voorveghter in Hardenberg was vrijdagavond te gast in het programma Van Streek. Sinds 1 juni mogen culturele instellingen weer bezoekers ontvangen, maximaal dertig. Hoe gaat het theater hiermee om, wat is de grootste uitdaging en compenseert De Voorveghter het publiek met geld terug of vouchers?

Wilma Huisman van biologische Wijngoed de Reestlandhoeve vertelt over onkruid in de wijngaard en hoe de druiven gedijen bij homeopathie en mineralen. Tot slot Harry Woertink van Cultuurhistorisch Centrum Ommen. Vijfenzestig jaar geleden werd openluchtbad Olde Vechte geopend. Harry gaat in op de geschiedenis en waarom het zwembad momenteel niet open is.

 

Jan Maarten Veurink van Theater de Voorveghter over spelen voor maximaal dertig bezoekers.

 

Wilma Huisman van De Reestlandhoeve over onkruid en druiven.

 

Harry Woertink over openluchtbad Olde Vechte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in