(foto: Librije / Brass Boer Thuis)

 

 

OVERIJSSEL (DALFSEN) – Nassen in de kassen van Eef Stel aan de Ankumer Es. Een pop-up restaurant onder het motto Boer Helpt Boer, een initiatief van de Librije en Brass Boer Thuis. Waarom? Omdat het zware tijden waren voor veel sectoren, waaronder de horeca en hun leveranciers. Om die leveranciers een hart onder de riem te steken wordt er tot en met september elke eerste zondag van de maand gekookt in de kassen van Eef Stel, de vierde generatie tuinder.

Ter plekke bereiden de chefs van de Librije en Brass Boer Thuis diverse snacks en vijf gerechten voor hun gasten, gebruikt makend van groenten en kruiden uit de kas. ‘Wij willen een beleving geven waar onze producten vandaan komen en hierdoor steun geven aan de lokale boer’, aldus Jonnie en Thérèse Boer op Instagram.

Enkele uren nadat VechtdalLeeft TV beelden had geschoten kon er al niet meer worden gereserveerd. Als onze zintuigen ons niet bedriegen kan het niet anders of er zullen meer kook- en eetmomenten komen. Eten op niveau in de kassen waar al dat lekkers groeit en bloeit.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in