(eigen foto)

 

 

DALFSEN – Het aantal vlaggenstokken met de driekleur en een schooltas in top was vandaag niet over het hoofd te zien. Donderdag 4 juni 2020 gaat de geschiedenis in als Nationale Slaagdag, de dag van de afstuderende middelbare scholier. Het initiatief van onderwijsminister Arie Slob en het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) werd breed omarmd. In de gemeente Dalfsen werden geslaagden overvallen met een videoboodschap. De gediplomeerden konden de actie, op touw gezet door vertegenwoordigers van de jongerenwerkers van SAAM Welzijn, JONG!Dalfsen en de gemeente Dalfsen, zeer waarderen.

Toch een klein beetje feest. Door het coronavirus zag het afstuderen er anders uit dan andere jaren. De centraal eindexamens gingen niet door en echte examenfeesten waren er niet. De oproep van de organisatoren van de videoboodschappenactie leverde een stroom op aan filmpjes van familie, vrienden en het jongerenwerk die ‘hun’ geslaagde of geslaagden op ludieke wijze wilden feliciteren. Eerdere jaren stond het verrassingscomité met een taart voor de deur. Dit jaar was dat anders. Hieronder een kleine compilatie van die filmpjes.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in