Van links naar rechts: Eliza Meijer, Manou Westera en Lieke Wierenga (foto: J. Wierenga)

 

NIEUWLEUSEN (DEN HAAG) – Met 1000 ideeën hebben de leerlingen van het Agnieten College in Nieuwleusen gehoor gegeven aan de oproep van premier Mark Rutte om met nieuwe inzichten te komen om de coronacrisis te doorstaan. De volwassenen van de toekomst lieten er geen gras over groeien en zorgden dat de brievenbus op het Binnenhof uitpuilde.

Eliza Meijer, Manou Westera en Lieke Wierenga van de school in Nieuwleusen popelen om aan de slag te gaan in Den Haag en bereiden zich alvast voor. Manou neemt de rol van minister-president op zich, Lieke stapt in de wereld van minister Hugo de Jonge en Eliza neemt het stokje over van minister Arie Slob van Onderwijs en VWS. Dat is het plan, maar het moet heel gek lopen wil het drietal geen uitnodiging uit de Hofstad ontvangen voor een constructieve brainstormsessie. Ambitie zat daar in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in