De vestiging in Dalfsen (foto: Noggus & Noggus)

 

 

OVERIJSSEL – Ondanks de coronapandemie hebben de kringloopwinkels van Noggus & Noggus in respectievelijk Dalfsen, Ommen, Hasselt en Staphorst weinig over hun omzet te klagen. Private shopping helpt zeker mee, maar ook de productverkoop via Marktplaats. Dat laatste bleek een schot in de roos. Dusdanig zelfs dat men heeft besloten om dit voortaan naast de reguliere winkelverkoop te blijven doen.

“De verkoop via Marktplaats is boven ieders verwachting. Dagelijks versturen we pakketten door het hele land”, aldus bedrijfsleider Robin Drost van de vestiging in Dalfsen. “We hebben hier iemand die het ongelooflijk leuk vindt producten te selecteren, te fotograferen en advertentieteksten te schrijven en ja, dan zie je de meerwaarde van een Marktplaats.” Gezien het succes denkt hij dat de fysieke- en de internet-verkoop prima naast elkaar kunnen blijven bestaan. “Het bijt elkaar niet, al geven heel mensen er toch de voorkeur aan zelf langs te komen en rond te snuffelen.” Welnu, langs komen kan altijd, maar wel op afspraak. Reserveren kan via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in