(foto: Robert Westera)
OVERIJSSEL – Singer-songwriter Erwin Nyhoff uit Heeten gaat de boer op met zijn Corona Cadillac Concerts. De oud-Dalfsenaar verzorgt privé-concerten vanuit zijn 60 jaar oude Caddilac die hij met veel bloed, zweet, tranen en geld ‘on the road’ houdt.
De theaters zijn dicht en dan moet je wat om het beleg op je brood te krijgen. Dus gaat Erwin in coronatijd het land in met zijn Amerikaan. Hij verzorgt kleinschalige optredens aan huis, in de tuin of waar dan ook. Nyhoff speelde bij The Prodigal Sons en blies zijn muzikale carrière nieuw leven in met The Voice of Holland. In het verleden presenteerde hij samen met de in 2019 overleden André Groote wekelijks een radio-programma op Vechtdal FM. Kijk hier voor meer informatie over de Corona Cadillac Concerts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in