Zaal Dijk in Lemele is uitgeroepen tot beste discotheek van Nederland door jongerensite PlanetZone. De crew heeft de afgelopen maanden diverse discotheken in heel Nederland bezocht en Zaal Dijk kwam het beste uit de resultaten. Het is de eerste keer dat Zaal Dijk deze PlanetZone award in ontvangst zal nemen.

De crew van jongerensite planetzone beoordeelde de discotheken op verschillende aspecten zoals: veiligheid, personeel, hygiëne, sfeer & gezelligheid/publiek, aankleding van de zaak, licht & geluid, entertainment & thema en goodwill.

“Zeker  in deze moeilijke tijd, waar al vele discotheken gesloten zijn door het terugdringen van de jongere bezoekers en natuurlijk het rook en alcohol beleid, zijn er nog succesvolle discotheken die alles uit de kast halen om het publiek naar hun zin te maken en deze discotheken verdienen zeker een pluim! Het doet ons  dan ook deugd om weer een discotheek  in het zonnetje te zetten met een welverdiende award”, aldus Noud Thoonen, oprichter en eigenaar van Jongerensite Planetzone.

Op  zaterdag 4 februari zal de award worden uitgereikt aan Zaal Dijk samen met het uitgaans publiek. The Partysquad  zal deze award uitreiken en een optreden geven. Tijdens deze avond zullen er ook weer opnames en foto’s worden gemaakt door jongerensite PlanetZone.

Eerdere winnaars zijn:  Bobs in Uitgeest,  Time Out in Gemert (2x), Hollywood Music Hall in Rotterdam (2x), Radstake in Heelweg (2x), Lucky in Rijssen en Fox Stadskanaal. De award wordt voor de tiende keer  uitgereikt.

Planetzone is een multifunctionele, culturele en informatieve jongerensite met veel nieuwtjes op gebied van media, jongeren, games, muziek, films, uitgaan, foto’s, planetzone tv,releases en vele prijzen etc etc.