OMMEN – Er ging wat tijd overeen en er moest wat worden gemasseerd, maar nu staan de handtekeningen toch eindelijk onder het contract. Het Bostheater heeft een zeer gewilde artiest weten te strikken die almaar doordendert en bekendheid oogstte met ‘rustig aan’.

Niemand mindere dan Douwe Bob treedt vrijdag 14 juli op in het sfeervolle amfitheater, pal onder de top van de Besthmenerberg. Omstreeks 21.00 uur komt het Amsterdamse poptalent met band op het podium om zich daar een kleine twee uur achtereen van zijn beste kant te laten zien.

Bij het grote publiek werd hij bekend als deelnemer van het Eurovisie Songfestival, maar hij doet veel meer. Vorig jaar mei verscheen zijn derde cd. ‘Fool Bar’, vernoemd naar zijn thuisbar in de Amsterdamse Pijp.

Na die elfde plek in Stockholm werkte Douwe Bob samen met Anouk, goed voor de hit ‘Hold Me’, en met zijn tweede album ‘Pass It On’ veroverde hij de eerste plaats in de Album Top 100.

Het nummer ‘Sweet Sunshine’ is nog altijd op de radio te horen en met zijn band speelt hij voor uitverkochte zalen en op festivals door het hele land. Douwe Bob stond op Pinkpop en kreeg een Edison in de categorie ‘beste Popartiest’.

Hij rust niet op zijn lauweren, integendeel. “Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Een ding is zeker, het moet altijd eindigen in een groot feest, want live spelen is het mooiste wat er is.”, aldus de Amsterdamse zanger die vrijdag 14 juli met band in het Bostheater staat.

Kaarten kosten 25 euro (exclusief servicekosten) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera en ’s avonds aan de kassa. Dan kosten ze 30 euro. Meer informatie op www.bostheaterommen.nl.