Je kunt ons programma meemaken op diverse manieren:

  • via de ether op 105.9 FM of 106.3 FM
z
  • via de app ‘TuneIn Radio’
Hosted by: Tijmen Horstman

Voor de nieuwste hits die op nog geen enkele radiozender voorbij zijn gekomen, kun je terecht bij Houdbaar Tijmen. Elke dinsdag tussen 19.00-20.00 uur presenteer ik de Nieuwste Hits die je echt gehoord moet hebben!

In ‘Houdbaar Tijmen’ ligt de focus op nieuwe muziek. Ik laat je muziek horen die ik ‘houdbaar’ vind, geen eendagsvliegen maar toekomstige hits die je veel gaat horen! De hits worden aangevuld met interviews met opkomende artiesten. Het programma is terug te luisteren via mixcloud.

Toen ik zes jaar was zong ik al met veel plezier mee met nummers van Jantje Smit en Paul de Leeuw (best bewaarde geheim). In de jaren daarna is mijn muzieksmaak er met sprongen op voor uit gegaan.

Tijdens een optreden van The Sheer op het Bevrijdingsfestival Overijssel 2006 moest deze passie voor muziek ergens geuit worden. Ik ben daarom begonnen met het rondsturen van mijn T-man Top 10 naar vrienden via de mail. In 2011 ben ik de website nieuwstehits.nl begonnen! Hier kan ik alle nieuwe hits, originele covers en muzieknieuws delen met een groter publiek. Een groot deel van de muziek die op mijn site staat hoor je ook terug in mijn uitzending. Dat je in Houdbaar Tijmen ook echt aankomende hits is te hoort is te lezen in onderstaande afbeeldingen. Zo heeft Tijmen Michiel Veenstra Jamaica getipt en werd dat nummer later 3FM megahit. Ook ontdekte hij dat Dinand Woesthoff (Kane) het themanummer van het Holland Heineken House in Sotsji heeft gemaakt. Hoe dat ging vertelt hij in “Dit is Domien” een radioshow op 3FM. Dinand Woesthoff baalde ervan dat zijn single “Legendary Lane” te vroeg is ondekt, maar was er verbaasd over wat Tijmen heeft losgemaakt in Nederland qua media-aandacht.

Nieuwste Hits ontdekt

Heb je tips of wil je komen optreden in het programma laat het dan weten! Je kunt mij contacten via de Facebookpagina van Nieuwste Hits of via Twitter (@TyeT18).

online luisteren

online luisteren

Onze adverteerders


Onze Twitter

Onze Facebook

De nieuwe #houdbaarhittip van deze week! wat vind jij er van, laat het ons weten. Vinden jullie hem houdbaar of niet?? Laat het weten in de reactie of door een like!! Vechtdal FM Vechtdal Overijssel Nieuwste Hits DVBBS CMC$ Gia Koka Official https://www.youtube.com/watch?v=OPZGpYT75xY

Vechtdal FM shared their live video.