Oeuvreprijs voor Roosmarijn Reijmer (© Sander Koning / Kippa)

 

 

 

BINNENLAND – Tijdens de Eurosonic Noorderslag in Groningen conferentie heeft oud 3FM-deejay Roosmarijn Reijmer de Pop Media Prijs in ontvangst genomen. Dat meldt Villamedia.

“Met een geheel eigen stijl waarin ze de moeilijkste elektronica een even vanzelfsprekende plek gaf als de laatste hit van Katy Perry, wist ze het onderscheid tussen underground en mainstream op te heffen”, aldus de jury over haar radiowerk.

De Pop Media Prijs wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een popjournalist of aan een medium, waarbij vooral wordt gekeken naar bijzondere prestaties in het afgelopen jaar. De achtendertigjarige Reijmer zette vorig jaar oktober een punt achter haar werk als deejay. In 2000 begon ze als freelancer op de VPRO 3voor12 redactie en was sinds september 2011 de vaste presentator van 3voor12 Radio op 3FM. Ze hostte radio- en TV-evenementen als Lowlands, Eurosonic, Pinkpop en 3voor12’s Song van het Jaar. Momenteel is Reijmer Hoofd Marketing en Creatie bij boekingskantoor Friendly Fire.