LEMELE/DALFSEN – Het startsein voor de Damito beurs 2019 is woensdag gegeven op de Imminkhoeve in Lemele. De driedaagse consumentenbeurs wordt volgend jaar op 7, 8 en 9 maart gehouden in de Trefkoele+ in Dalfsen.

Maart 2019 lijkt nog ver weg, maar een goede voorbereiding is een voorwaarde voor het slagen van de beurs. Opnieuw is een grote groep van enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden om samen met het bestuur een consumentenbeurs op touw te zetten. Door een goede samenwerking met ondernemers, verenigingen en clubs uit de gemeente Dalfsen, is een gevarieerd aanbod van diensten en producten gegarandeerd. De opzet is de beursbezoekers uit de hele regio een leuk uitje te bezorgen en de Imminkhoeve een financiële injectie. Sinds 1972 verzorgt de Imminkhoeve aangepaste vakanties voor ouderen en mensen met een beperking.

Het Damito-bestuur bestaat uit Herman Baarslag, Ronald Booijink, Wim Dankelman, Henny de Groot, Jeanet van de Hoek, Henk Martens en Harry Meinen. Het thema is ‘Van harte!’ omdat er men naar iedereen hartelijkheid wil uitstralen.

Kijk voor meer informatie of aanmelding op http://www.damito.nl/