LEMELERVELD – Na ruim zes weken hard werken is de N348 tussen Ommen en Lemelerveld vrijdagavond weer opengesteld voor het verkeer.

De afgelopen periode is er een nieuwe kruising ten noorden van Lemelerveld gerealiseerd en is de bestaande aansluiting Lemelerveld Centrum grotendeels afgesloten. De weg is voorzien van nieuw asfalt en er is een begin gemaakt met een nieuwe tunnel onder de N348 tussen de Dalmsholterdijk en de Achterveldsweg.

De werkzaamheden aan de N348 zijn nog niet afgerond. De komende periode worden de nieuwe tunnels afgebouwd en de werkzaamheden langs de weg afgerond. Eind oktober volgt nog een weekendafsluiting waarbij de nieuwe aansluiting bij Lemelerveld Zuid wordt voorzien van een definitieve asfaltlaag.

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten. Meer informatie over de maatregelen aan de N348 is te lezen op www.overijssel.nl/n348.