OMMEN – Als kersvers ambassadeur van CSI Ommen heeft Tweede Kamerlid Maurits von Martels afgelopen weekend het definitieve programma van de achtste editie in ontvangst genomen. “Het programma ziet er echt weer fantastisch uit! Als ambassadeur ben ik trots op dit toonaangevende paardensportevenement in het Vechtdal”, aldus het CDA Tweede Kamerlid die CSI Ommen landelijk op de kaart wil zetten.

Organisator Hendrik Jan Schuttert van Concours Springen Internationaal Ommen: “Wij zijn trots dat Maurits von Martels zich betrokken voelt bij onze ambities en zich wil verbinden aan CSI Ommen.”
Het evenement biedt een gevarieerd programma van topsport op wereldniveau en amusement voor iedereen, jong en oud. Hoogtepunten uit het programma zijn puissance springen, de ‘Overval-show’, knock-out springen en natuurlijk op zondagmiddag de Grote Prijs van het Vechtdal.

Maurits von Martels: “CSI Ommen heeft een uniek karakter en dat is een belangrijke succesfactor. Het gastvrije gevoel, de fantastische sfeer, de mooie sport en de prachtige locatie in het hart van het Vechtdal zorgen al jarenlang voor vele hoogtepunten. CSI Ommen is echt toonaangevend en dat straalt ook af op de regio- en citymarketing.”

Twee weken voor aanvang van het EK springen in Gothenburg komen internationele topruiters naar de achtste editie van CSI Ommen. In het hart van het Vechtdal kunnen bezoekers, sponsoren en ruiters van 1 tot en met 6 augustus genieten van spectaculaire shows, amusement en topsport op wereldniveau.