DALFSEN – Saskia is éénentwintig en al ruim tien jaar worstelt zij met de ziekte van Lyme. Ze kan niet doen wat ze zou moeten kunnen doen. Studie, werk, uitgaan? Het zit er niet in. De diagnose Lyme werd te laat vastgesteld waardoor de bacterie zich kon verspreiden in haar hele lichaam met het gevolg dat ze bijna niks meer kan. Ze ziekte beïnvloedt haar hele leven en dat van haar omgeving.

In ons land is Saskia regulier en alternatief uitbehandeld. De laatste hoop op verbetering is gevestigd op de BCA Clinic in Duitsland die gespecialiseerd is in de behandeling van Lyme. Deze therapie wordt niet door Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. Om Saskia toch die kans te geven lopen wij met een team mee met ‘Lopen voor Lyme’. Op die manier hoopt de groep geld in te zamelen zodat Saskia in Duitsland kan worden behandeld. Er is een bedrag nodig van tienduizend euro.

Steun Saskia in haar strijd tegen de ziekte van Lyme en sponsor een loper. Vragen? Neem contact op met samensterkvoorsaskia@outlook.com. Wie op de hoogte wil blijven van de acties neemt een kijkje op  https://www.facebook.com/Samen-sterk-voor-Saskia-1619625461457664/ op http://www.lopenvoorlyme.nl/team/samen-sterk-saskia/ of op Samen sterk voor Saskia