Voor Malik en Maurits is het Binnenhof bekend terrein, maar hun wortels liggen in het Vechtdal (eigen foto)

 

 

VILSTEREN – “Politiek is veel dichterbij dan menigeen denkt”, aldus Malik Azmani (VVD) en Maurits von Martels (CDA). Nu het stof na de gemeenteraadsverkiezingen weer is neergedwarreld en de coalities worden gevormd, houdt het tweetal zaterdag 21 april weer spreekuur in De Klomp in Vilsteren. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen inwoners uit het Vechtdal terecht met al hun vragen en opmerkingen over politiek gerelateerde zaken.

“Er wordt wel eens beweerd dat je politici alleen in verkiezingstijd ziet. Dat beeld willen wij graag nuanceren”, aldus Azmani en Von Martels. “Tijdens onze gehele periode als Kamerlid willen wij zichtbaar en aanspreekbaar zijn. Vandaar onze Meet’s & Greet’s in De Klomp.”

Wie graag met de politici van gedachten wil wisselen, wordt ontvangen met koffie en thee door de echtgenotes van het duo. De gesprekken worden in een aparte kamer gehouden. Malik Azmani: “Er is echt ruimte voor een persoonlijk gesprek.”

De politiek is echt dichterbij dan meigeen denkt. “Mensen kunnen bij ons terecht met de meest uiteenlopende onderwerpen”, zegt Maurits von Martels. “Mochten wij geen antwoord hebben op bepaalde vragen, dan spelen we deze door aan onze fractiegenoten in de Tweede Kamer of bij de Provinciale of gemeentelijke fracties.”