(afbeelding: NOS Jeugdjournaal)

 

 

OUDLEUSEN – De feestweken wisselen elkaar af in de gemeente Dalfsen. Was het vorige week alle dagen bal in Lemelerveld, deze week is Oudleusen aan de beurt. Tot en met zondag staat er een feestweek op het programma die zijn weerga niet kent.

Traditionele onderdelen als de lampionnenoptocht, de bingo, karaoke en de grote optocht ontbreken niet. Het Oranjespektakel speelt zich af op zaterdagmiddag, evenals de jeu de boule-competitie en de mini-kermis met onder meer een rodeostier. Andere activiteiten zijn de kwallenballenbak, een spingkussen, een grote bak met minibootjes waar de kleintjes in kunnen varen en de Magic Sweeper, oftewel het zakslaan op een balk boven een groot waterbad.
Zaterdag vanaf 21.00 uur zijn er optredens van Poar Neem’n, Tineke en Martien van Harten Tien en de beste Hazes-imitator van Friesland en omstreken. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Mansier en Café Calluna. Zondag wordt er afgetrapt met een kerkdienst in de tent en ‘s middags vanaf half twee staat het beachvolleybaltoernooi op de rol. Kijk hieronder voor het volledige programma.

Home