DALFSEN – Achter de schermen van lokaal voetbalminnend Dalfsen wordt hard gewerkt om met ingang van het seizoen 2018 / 2019 een goed begin te maken met de fusieclub FC Dalfsen. Belangrijk uitgangspunt is het verenigingsgevoel op een goede manier door te zetten vanuit de beide moederverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen. Maandagavond 9 april is er een informatiebijeenkomst waarbij de focus ligt op de organisatie rondom de teams.

De informatieavond is bedoeld voor alle trainers, coördinatoren, begeleiding teams van dit en komend seizoen. Ouders die iets willen doen in de begeleiding rondom een team zijn ook van harte welkom. Een vereniging wordt immers gedragen door de leden. Daarom worden alle leden (of ouders) betrokken bij het invullen van de verschillende vrijwilligerstaken. Dit is nodig zijn om alle voetballers de juiste, passende aandacht te geven. Voetbalinhoudelijk en ook organisatorisch moet alles op en top in orde zijn. Dat is de ambitie van het nieuwe jeugdbestuur!

De bijeenkomst is maandag 9 april in de kantine van SV Dalfsen. Aanvang: 19.30 uur. Peter Reumer, de voorzitter van het jeugdbestuur, neemt het voortouw en vertelt het een en ander over de organisatie van FC Dalfsen. Verder wordt er onder meer gesproken over tenues, communicatie, activiteiten (toernooien), de kernwaarden van FC Dalfsen en het vrijwilligersbeleid.