OVERIJSSEL – “Het viel mij mee, ik had meer lawaai verwacht.” Dat was de reactie van boer Linthorst in Heeten. Met twee uur vertraging kwam de Boeing 737-800 over onze provincie. De belevingsvlucht vertrok later, met een vervangend vliegtuig, vanwege technische mankementen. Dat meldt RTV Oost.

In Zwolle werd de vlucht op camping de Agnietenberg anders beleefd dan in Heeten. “Ik wilde hier een chaletje kopen vanwege de rust, maar als ik dit elke zes minuten over hoor vliegen dan twijfel ik.”

Een andere campinggast vond het geluid meevallen en lijken zoals ze thuis in Almere dagelijks ervaart, maar werd er toch wel een beetje door verrast.

jm

@JannekeMarieke

Oh, dat vliegt wel laag ja.. Dat was al een beleving op zich #belevingsvluchtov

6:01 PM – May 30, 2018See jm’s other Tweets

Twitter Ads info and privac

Alexander ter Kuile van HoogOverijssel vindt de vlucht niet karakteristiek. “Het is maar één vlucht en straks komen er meerdere over, uit de reacties hoor je ook dat iedereen het anders ervaart. Geluid en beleving daarvan is niet objectief te meten.”

Thomas

@tdruiven

Nou dat viel nog best mee #raaltenoord #belevingsvlucht @GemeenteRaalte @martijndadema

18:07 – 30 mei 2018


2


Andere Tweets van Thomas bekijken

Informatie over Twitter Ads en privacy

Het ministerie verzamelt de belevingen op hun website. In welke mate de belevingen van de mensen die de vlucht hebben horen en zien overkomen in Nederland invloed heeft op de beslissingen is niet bekend. Het gaat er vooral om om mensen de kans te geven zich letterlijk te laten ‘horen’.

Het belevingsvliegtuig vliegt nog tot half tien vanavond over Overijssel.