HOONHORST – Druk bezochte concours, het was er gezellig, een prachtige locatie, een professionele omroeper en het was lekker weer. Dit waren een aantal ingrediënten tijdens het concours van de Bergruiters. De kinderen konden zich prima vermaken in de pannakooi of op het springkussen. Het zestal van de Bergruiters heeft een mooi visitekaartje afgegeven. Wat hebben ze hun best gedaan en wat zagen ze er mooi uit!

De organisatie kijkt tevreden terug op dit sportieve evenement. Een evenement die niet mogelijk zou zijn geweest zonder de medewerking van vele vrijwilligers, gemotiveerde leden, de grondeigenaar en vele sponsoren. Waarvoor hartelijk dank!

Hieronder nog een aantal uitslagen:

Aniek Schraa heeft met haar paard Mystery Guest de Vechtdal Dresuur Cup gewonnen.  Van alle deelnemers die mee hebben gedaan bij de wedstrijden van de Vechtruiters Dalfsen de Heideruiters Ommen en de Bergruiters Hoonhorst was zij met haar paard uiteindelijk het hoogst geplaatst. Deze dressuurcompetitie werd mede mogelijk gemaakt door hoefsmid Arjan Kin uit Hoonhorst.

Bij de pony’s heeft Nadieh Rens uit Avereest deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

Bij het springen was Jan Diepman van de Bergruiter oppermachtig in de klasse M en de klasse Z/ZZ.

Het B springen is gewonnen door Anouk Elshof.

En het L springen door: Anouk van de Brink.

Bij de pony’s deden o.a Vince Nanning, Remy Aerts en Justin Zwartjens goede zaken bij het springen.

Van de Bergruiters hebben  Sofie Diepman, Emely Gordon en Ruth Schilder zich in de prijzen gereden.

(foto’s: Johan Bokma Fotografie)