DALFSEN – Opnieuw is er een mijlpaal bereikt in de voorbereiding van de driejaarlijkse Damito consumentenbeurs. Donderdag kregen Saskia en Joop Bekedam een taart van de organisatie omdat zij met de inschrijving van Enjoy en Jopies Groene Wereld aan de Welsummerweg in Dalfsen de 50 procent aantikten van het aantal uit te geven vierkante meter standruimte.

De Damito-beurs wordt 7, 8 en 9 maart volgend jaar gehouden in De Trefkoele+. In maart van dit jaar was een kwart (450 m2) van de beschikbare ruimte ingevuld. Dit leverde een taart op voor Lubertus Talen van Bos bedden uit Nieuwleusen. Inmiddels is de helft van het aantal te verhuren vierkante meters vergeven.

Jopie’s Groene Wereld bestaat onder meer uit een tuincentrum met een ruime variatie aan vaste en eenjarige tuinplanten. Daarnaast geeft Joop Bekedam graag tuinadvies. Saskia van Enjoy daarentegen houdt zich bezig met woondecoratie. Donderdagmiddag overhandigde het Damito bestuur de taart aan Joop en Saskia. Als vanouds sponsort Bakkerij van der Most de uit te reiken taarten.

Het Damitobestuur waardeert hiermee het behaalde resultaat in zo’n kort tijdsbestek en nodigt ondernemers dan ook ‘van harte!’ uit zich snel aan te melden voor de resterende vierkante meters, want “voordat u het weet vist u achter het net”, aldus voorzitter Wim Dankelman. Voor informatie over de Damitobeurs en  aanmelding klikt u op www.damito.nl

(foto: Johan Bokma Fotografie)